10 let Klubíčka

“Motáme to 10 let”
Mateřské centrum Klubíčko oslavilo ve čtvrtek 22.11.2012 10. výročí svého vzniku. V plně obsazeném sále Kina Nadsklepí jsme přivítali děti, rodiče a další vzácné hosty. Potěšila nás návštěva zástupců města a školského odboru.
Podvečerem věnovaným převážně dětem nás provázela pohádka „O provázku, který stál u zrodu Klubíčka“. Teta Věrka a klaun Pepina nadšeně povzbuzovaly všechny návštěvníky, aby připojili také ten svůj kousek provázku k velikému klubíčku kolujícímu sálem.
Program doplnila vystoupení dětí z kroužků. Mnohým z nás vehnalo do očí slzy radosti taneční vystoupení dětí a maminek „Mravenečci“. Dobrou náladu podpořily vstupy děti z tanečků a hudební miniškolky a vtip přinesly pásma anglického a francouzského klubu.
Představili jsme rovněž naši novou publikaci „Kroměřížskou stopu“ – průvodce a domalovánku města Kroměříž pro rodiče a děti.
Vydařená akce vyvrcholila rozkrojením obrovského papírového dortu, ukrývajícím ve svém nitru desetiletého Pavlíka, který ten večer symbolicky připomenul důvod založení Mateřského centra Klubíčko.
Na závěr děti a rodiče shlédli pásmo krátkých filmů.
Děkujeme městu Kroměříž za podporu. Poděkování patří také paní Gábině Hanákové a žákům Střední hotelové školy a služeb za nádherný „Klubíčkový“ dort a všem dobrovolníkům, kteří se na akci podíleli.

Komentáře jsou uzavřeny.